LOT 56 CORZIER AVE

地基工程:1000mm,双层钢筋
主体结构:双层木质框架,Hebel外墙
屋顶处理:ColorBone and Sacking
门窗结构:2.0mm厚度铝合金外框,双层Low-E防紫外线玻璃
整体厨房:PETG表面工艺,18mm厚度E1级MDF板材,LED灯带设计,石英石台面
衣柜工艺:PETG表面工艺,多层板和收纳柜设计
室内灯源:全LED设计,客厅及卧室采用工艺灯
庭院设计:砖台软包,隐藏式雨水收集罐设计

The Alexandria House project is based on the winning entry for an open competition organized by the condominium cooperative, asking to design a building intended to serve as an identifiable landmark for the sprawling suburb of Alexandria. The proposal transforms the existing community centre into a cloister-like structure clad entirely in deep, rich copper, which over time will turn a vivid shade of green.

Externally the building stands out in its compact mass. The interior space with its white, bright surfaces, wooden ceilings and movable panels stands in stark contrast to the almost monolithic appearance of the exterior.

OUTSIDE

INSIDE

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT